Hvem er vi

Janne Tabori Kraftjanne kraft 26-8

Speciallæge

I 1999 fik jeg min medicinske embedseksamen, og i mit CV ses min faglige baggrund frem til åbning af speciallægepraksis i Børne- og Ungdomsspykiatri – marts 2010. Mit CV ses her

Praksis er beliggende i eget hjem, hvor jeg bor sammen med min mand og vores 4 børn (født i `97, `99, `03 og `09).

Siden den sidste del af lægestudiet, har jeg vidst, at jeg gerne ville arbejde med børn med neuro-psykiatriske lidelser. Der er ikke en dag, hvor jeg har fortrudt dette! Selv kommer jeg ud af en familie med dysleksi (ordblindhed) gennem flere generationer, og ved derfor også fra egne erfaringer, hvad det betyder, at have et barn med behov for ekstra hjælp, støtte og særlig forståelse.

Jette Hamborg ChristiansenJette Hamborg Christiansen (sygemeldt)

Børnepsykiatrisk sygeplejerske (tirsdage)

Jeg har arbejdet som børnepsykiatrisk sygeplejerske siden 1990 og jeg har her igennem fået bred erfaring med specialpædagogik til børn og unge med vanskeligheder indenfor autismespektret og ADHD.

Jeg har diplom som familieterapeut i systemisk strukturel familieterapi, er supervisor og jeg er uddannet NADA øreakupunktør.

www.anerkendendefamilierådgivning.dk, info@anerkendendefamilierådgivning.dk

Maibrith HellebergMaibrith Helleberg

Børnepsykiatrisk pædagog (mandage)

Maibrith Helleberg, har en lang børnepsykiatrisk erfaring både i udredning og i vedjledning af forældre. Maibrith Helleberg er til dagligt (tirsdag -fredag) ansat på afsnit C Risskov, børne og ungdomspsykiatrisk center Riskov

Rikke E. HansenRikke Edith Hansen

Lægesekretær

Rikke Edith Hansen er uddannet lægesekretær i 2005 i Aarhus. Rikke Edith Hansen har bl.a. arbejdet som forskningssekretær i Forskningsafsnittet på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, i Risskov.